Shop
Amsterdam ArenA
Amsterdam gaat NIET door
12.06.2018
Shop

Nieuwsbericht voor de bewoners en ondernemers op de B2Run route

Beste bewoners en ondernemers op de B2Run route,

 

We zijn er trots op om te mogen aankondigen dat B2Run naar Nederland komt en wel naar Amsterdam Zuidoost! Omdat u langs de route van B2Run woont of er met uw bedrijf gehuisvest bent, informeren we u graag verder over dit bijzondere evenement.

 

B2Run - Samen Actief

B2Run is een internationaal hardloopevent voor bedrijven en zzp'ers. Vanaf een iconische start- en finishlocatie wordt 6 kilometer gelopen met een spetterende Afterparty als afsluiting. De eerste B2Run in Nederland vindt plaats op dinsdag 12 juni 2018 in de Johan Cruijff ArenA, aansluitend aan werktijd. B2Run is er voor iedereen! Voor ervaren hardlopers maar zeker ook voor beginnende hardlopers. Al honderd duizenden in meerdere landen gingen ons voor.

Teambuilding, Vitaliteit, Plezier, Relaties én het ondersteunen van een Goed Doel, dát is B2Run. Met het(hele) bedrijf sportief en gezond bezig zijn én plezier hebben! Deelnemers kunnen meedoen aan een voorbereidingsprogramma, rennen op 12 juni 6 kilometer (met start en finish óp het veld) en na afloop vindt er daar een spetterende Afterparty plaats met DJ Attek, waarbij natuurlijk ook ruimte is om te netwerken. Met hun deelname ondersteunen ze ook nog eens ons goede doel, het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Uiteraard zal Yvonne, samen met een aantal regionale talenten, op 12 juni met ons meelopen.

Route en programma
De route van B2Run kunt u hier bekijken: http://preview.b2run.com/run/nl/nl/amsterdam/parcours/index.html Deze route wordt met de klok mee gerend en deelnemers maken gebruik van de bestaande voet- en fietspaden. Er wordt gestart om 18.15 uur in de Johan Cruijff ArenA. Men rent langs het Metrostation Strandvliet, richting het Nelson Mandelapark. Vervolgens lopen de deelnemers terug richting de Johan Cruijff ArenA via de Arena Boulevard. We verwachten dat de laatste deelnemers uiterlijk 20.00 uur finishen.

 

Op de route wordt op drie plekken een muzikale activiteit verzorgd om deelnemers aan te moedigen: bij de passages op 1,5 kilometer, 3 kilometer en 4,5 kilometer. Hier wordt niet met versterkt geluid gewerkt.

De organisatie en onze vrijwilligers zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Wij doen ons uiterste best om mogelijke overlast te voorkomen. Mocht u toch een opmerking hebben, meldt u zich dan graag bij de organisatie, zie onderstaand voor het telefoonnummer.

 

Het is voor de renners natuurlijk extra leuk als u ze wilt aanmoedigen tijdens hun hardloopprestatie. Hiermee wordt het niet alleen nog gezelliger, het helpt hen zeker ook om hun prestatie te volbrengen. U bent bij deze van harte uitgenodigd langs de route!

 

Heeft u interesse om deel te nemen aan het evenement? Kijk dan op www.b2run.nl voor meer informatie.

 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u via onderstaande gegevens contact opnemen met de organisatie.

 

Namens de organisatie van B2Run Nederland danken wij u hartelijk voor uw begrip.

 

 

Hartelijke groet,

namens het B2Run-team

 

Martijn van Dijk

06 - 27 47 39 73

 

p.s mocht u overlast ervaren kunt u ook contact opnemen met de gemeente via het gemeentelijke telefoonnummer (14-020) of via de website van de gemeente Amsterdam (www.amsterdam.nl - melding overlast openbare ruimte).