Shop
B2Run / Over ons
Introductie B2Run in Nederland

In 2018 wordt B2Run voor het eerst in Nederland georganiseerd. De eerste editie is in Amsterdam en binnenkort wordt de datum voor Arnhem bekend gemaakt. B2Run is een super succesvolle business loop in Duitsland. Meer dan 200.000 deelnemers doen mee aan maar liefst 17 edities van B2Run. B2Run nodigt bedrijven uit om mee te doen met een bedrijfsteam. Team spirit, vitaliteit en plezier zijn de ingrediƫnten waar je als bedrijf je voordeel mee doet. Nodig klanten, relaties en zakenpartners uit om met jouw B2Run team mee te lopen! Als je meedoet, ondersteun je via het Yvonne van Gennip Talent Fonds Nederlandse toptalenten die met toekomstige medailles ons sportland op de wereldkaart houden.

Iedereen kan meedoen, van de directeur tot de stagiair, van "finance" tot verkoop en natuurlijk personeelszaken: kom uit je bureaustoel en trek je loopschoenen aan! We lopen in de mooiste stadions en op bijzondere locaties in Nederland en B2Run ondersteunt de grootste talenten van ons land via de stichting van onze ambassadrice: Het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Na het lopen zorgen wij voor een gezellige sfeer waarin je veel zakelijke contacten kunt ontmoeten.

"Size doesn't matter", niet bij B2Run :-). Van ZZP tot beursgenoteerd, van eenmanszaak tot multinational: elk bedrijf kan inschrijven. De afstand van zes kilometer is een uitdaging voor lopers (red je dat binnen 20 minuten?) en zeker ook voor beginners (loop je 6 km zonder te wandelen?)! Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, zoals over het trainingsprogramma voor jouw bedrijfsteam! Dat kan via info@b2run.nl.

Radiante Sport:

Radiante Sport is organisator van B2Run in Nederland. Radiante Sport is adviseur, bedenker, ontwikkelaar en/of organisator van evenementen, projecten en programma's met maatschappelijke relevantie. Waar wij aan werken, heeft betekenis.

Wat dit betekent? Dat onze expertise ligt in het creƫren van maatschappelijke waarde vanuit en voor jouw stichting, vanuit en voor jouw evenement, vanuit en voor jouw bedrijf. Het goede doel wordt zichtbaar en gesteund, jouw sportevenement wordt bezocht en gewaardeerd, jouw merk maakt indruk en is gewild. Radiante Sport is in staat om maatschappelijk kapitaal zodanig te activeren dat het aansluit bij jouw organisatie en daarmee jouw bedrijfsdoelstellingen ondersteunt en helpt waarmaken. Waarom Radiante? Voor meer sporten, voor een betere gezondheid, voor grotere maatschappelijke betrokkenheid, voor een groter rendement voor jouw bedrijf. Kortom, voor geluk in een betere wereld.

En we kunnen meer! Radiante Sport maakt jouw stichting, jouw evenement, jouw bedrijf tot een hype op het www, op sociale media. Wij begrijpen de principes achter www, achter LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram en YouTube. Wij filmen jouw activiteiten, maken er prachtige compilaties van en weten het via deze media in beeld te brengen. Het spreekt voor zich dat wij jouw activiteiten van A tot Z (kunnen) organiseren. Logische volgorde, goede aandacht, succesvolle uitvoering. En als het niet kan, hoor je dat van ons. Met advies voor een alternatief.

Zie www.radiantesport.nl voor meer informatie over ons.