Shop
Goede doel

Yvonne van Gennip Talent Fonds

Over het Yvonne van Gennip Talent Fonds

Yvonne van Gennip wil het voor ieder talent in Nederland mogelijk maken om zich optimaal te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen, ongeacht de financiële situatie. Daarbij wil Yvonne voor ons allemaal het bewustzijn creëren dat sport onderdeel uit maakt van een gezonde levensstijl, zorgt voor rolmodellen, verbinding, enthousiasme en het besef dat iedereen in staat is het beste uit zichzelf te halen. En dat is precies de verbinding met B2Run: op welk vlak dan ook het beste uit jezelf halen!

Yvonne richt zich op jonge, talentvolle topsporters die door persoonlijke (financiële) omstandigheden niet in staat zijn hun talent verder te ontwikkelen. Meestal zijn dit jonge talenten, zowel valide als minder valide en vanaf 12 jaar, die opleidingsprogramma's volgen die niet meer verenigingsgebonden zijn en die (veel) extra geld kosten. De bijdragen van gemeenten, lokale stichtingen en andere instellingen zijn vaak te beperkt om deze jonge carrières te financieren en dat gat wil Yvonne helpen dichten met haar Talent Fonds.

Waar kan jouw bedrijf aan bijdragen?

"Mijn Yvonne van Gennip Talent Fonds wil bekender worden in Nederland, vandaar ook de samenwerking met B2Run: wij hebben dezelfde doelstelling. B2Run en het Yvonne van Gennip Talent Fonds staan voor een gezonder Nederland en wensen die boodschap aan meer mensen uit te dragen. Mijn Fonds wil in het komende jaar zo'n 100 talenten ondersteunen. Help jij als deelnemers van B2Run ook mee? Schrijf je dan hier in voor B2Run. Een deel van jouw inschrijfgeld komt ten goede aan mijn stichting, daar ben ik hartstikke blij mee!"

Op www.yvgtf.nl kun je meer lezen over mijn fonds.

Yvonne van Gennip